Call Us : +8(664)123-23-69

Vintros lanceert nieuwe abonnementspakketten en diensten

We beginnen het nieuwe jaar met nieuwe scherpgeprijsde abonnementen. Je maakt met behulp van Vintros een handelsstrategie die bij jouw stijl en doelen past. Je ontvangt online alle informatie die je nodig hebt om je strategie te volgen en je investeringsportfolio te groeien.

Nieuwe diensten

Onze handelsexperts monitoren dag en nacht de cryptomarkt, en we willen deze kennis graag delen. Daarom organiseren we in 2022 workshops op kantoor en online. Wij helpen je met grafieken lezen en patronen herkennen zodat je effectiever kunt handelen voor exponentiële groei.

  • Basiscursus cryptovaluta’s.
  • Basiscursus grafieken lezen.
  • Basiscursus handelen.

Nieuwe pakketten

Na een succesvol handelsjaar in 2021 gaan we het nog beter aanpakken in 2022. We hebben inmiddels premium tools aangeschaft om Vintros nog betere handelsideeën en setups te laten zien. Ook hebben we het team uitgebreid om nog meer trades en cryptovaluta’s te behandelen.

Met Vintros stort je je moeiteloos in de wereld van crypto.

  • Geen abonnementen—eenmalige betaling.
  • Ontvang real-time updates op je telefoon of laptop.
  • Ontvang real-time handelsideeën waar je ook bent.
  • Vintros chat—blijf altijd op de hoogte van crypto en praat met onze experts.

Prijzen

Bij Vintros zijn we er van overtuigd dat je niet breed wordt van een maandje fitness. En datzelfde principe is ook van toepassing op handelen. Daarom hebben we drie pakketten samengesteld gebaseerd op een tijdsduur van 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden.

Join onze gratis Telegramgroep voor vragen over de pakketten en betalingen.

150 150 Vintros